A TÉT Szerszám Kft. bemutatása

A TÉT Szerszám Kft. 2000-ben alapított családi vállalkozás, melynek üzleti alapját 1991-92-ben alapított egyéni vállalkozások adták. Több, mint 50 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik gépipari cégünk irányítása, a szerszám- és készülékgyártás területén. 1995-től nagyobb műanyagipari partnerünk beszállítójaként lehetőséget kaptunk az első magyar gyártású Suzuki egyes sajtolt fém alkatrészeinek gyártására, majd 2008-ban a Volvo, azt követően pedig a VW típusokhoz szállítottunk néhány kisebb alkatrészt.

Cégünk ISO 9001 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszert működtet az alábbi területi érvényességgel: „Szerszámtervezés és készítés, alkatrész és gépelem gyártás fémmegmunkálással, forgácsolással.”

Cégünk egyedi igények szerint előállított sajtolószerszámok és készülékek gyártásával, és termelő vállalkozások üzemfenntartásához, karbantartásához tartalék alkatrészek gyártásával, neves tervező és mérnökirodák új fejlesztéseinek, elképzeléseinek fizikai megvalósításával foglalkozik.

Hosszú piaci jelenlétünk annak köszönhető, hogy folyamatosan törekszünk az ügyfelek megbízható és gyors kiszolgálására. Munkánk során különös figyelmet szentelünk a precizitásra és pontosságra, és törekszünk a fejlesztésre. A minőség számunkra elengedhetetlenül fontos. Nem jellemzőek a reklamációk munkáink során. Nagy figyelmet fordítunk a folyamatközi és végellenőrzésre. A szakmai tapasztalatunknak köszönhetően a hangsúly már az esetleges hibák a folyamataink mielőbbi szakaszában történő megelőzésén van.

Létszámunk mértéke is tükrözi a cég vezetésének felelősségvállalását, azaz egy átlátható és a cél érdekében kézben tartható mértéket képvisel.

Törekszünk lépést tartani a technikai fejlődésnek köszönhető változásokban, mind az alapanyagok, mind a technológiák terén. Mindezeket olyan mértékben és módon igyekezzük megtenni, hogy ne veszélyeztesse anyagi biztonságunkat, valamint megrendelőink kiszolgálására szükséges kapacitásunkat. Az utóbbi években teljeskörű szikraforgácsolási technológiát építettünk fel saját beruházásokból, minden egyéb kötött forrásoktól függetlenül.

Nagy figyelmet fordítunk anyagismeretünkre. Ennek köszönhetően rendkívül széles spektrumban dolgozunk fém alapanyagokkal, valamint ipari felhasználású műanyagok terén is magas szintű ismerettel rendelkezünk. Ide tartoznak pl. a PTFE, POM, PE, PA, PEEK anyagokból készült alkatrészek, termékek.

A legnagyobb jellemző megmunkálható befoglaló méreteink: 500x500x800 mm